Jämför pris och offerter på kaffeautomater
Fyll i formuläret på mindre än 1 minut för att starta processen
Begär dina gratis offerter Begär dina gratis offerter
Det tar mindre än 1 minut!

Typ av maskin?

Det tar mindre än 1 minut!
Spara tid
Spara tid
Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från våra särskilt utvalda samarbetspartners
Spara pengar
Spara pengar
Spara pengar genom att jämföra offerter och välja den lösning som passar er bäst
Kostnadsfritt & utan förpliktelser
Kostnadsfritt & utan förpliktelser
Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser
Omnämnda i:
Expressen
Business Insider
Entrepreneur
A 100% A
Textstorlek
Senast uppdaterad: 02 juni 2021

Hur finner man en leverantör av kaffeautomater?

Önskar du hjälp med att komma igång med processen av att finna en leverantör som matchar din verksamhets funktionella behov för kaffeautomater? Oavsett om du önskar hyra, köpa eller leasa en eller flera kaffeautomater till din verksamhet så kan ni enklast komma i kontakt med leverantörer genom att fylla i formuläret till höger. Här kan du snabbt och enkelt anmäla ditt intresse för att motta offerter (upp till fyra stycken) från olika leverantörer av kaffeautomater. Du blir sedan personligen kontaktad för att ytterligare kunna uttrycka dina önskningar och kartlägga dina behov.

Olika typer av kaffeautomater

Behov och önskningar för vad en kaffeautomat ska ha kapacitet till varierar från verksamhet till verksamhet. Därmed har även olika verksamheter skilda preferenser för funktioner hos en kaffeautomat, exempelvis huruvida en sådan ska ha kapacitet att framställa stora mängder kaffe dagligen, i kontrast till att framställa ett brett urval av varma drycker (såsom kaffelatte, cappuccino och varm choklad). Med andra ord; en del verksamheter har behov för en stor och relativt enkel automat, medan andra föredrar en mindre mer komplicerad sådan. Oavsett behov och preferenser är dock en viktig faktor för alla verksamheter att överväga kvaliteten hos olika typer av kaffeautomater. Tyvärr begår många verksamheter ett stort fel genom att prioritera ett lågt pris framför en god kvalitet. Att se till grundläggande faktorer vid de kaffeautomater man överväger är därför en viktig del av beslutsprocessen, oberoende av anskaffningsalternativ.

Alternativ för anskaffning och underhåll av kaffeautomater

Anskaffningsalternativ för kaffeautomater består av att hyra, köpa eller leasa sådana maskiner. Om du ännu inte vet vilken lösning som passar bäst för just din verksamhet kan du finna information för att stötta ditt beslut på hos Kaffeautomatpris.

Önskar du köpa kaffeautomat?

Prisnivån för olika typer av kaffeautomater varierar brett och beror på en mängd olika faktorer såsom automaternas storlek och utval av serverbar dryck, såväl som av dessas design, modelltyp, kapacitet och prestanda. Ytterligare element som är avgörande för priset på kaffeautomater består av huruvida dessa brygger kaffe på hela bönor eller på mer ekonomiska alternativ (malet kaffe eller pulver). Generellt sett varierar priset för att köpa en ny kaffeautomat mellan 10.000 och 70.000 SEK, vilket som sagt sammanhänger med produktens funktion och kapacitet, men även med faktorer såsom design och varumärke.

Om du beslutat dig för att köpa en kaffeautomat till din verksamhet kan du snabbt och enkelt motta flera gratis offerter, helt utan förpliktelser. Det enda du behöver göra är att fylla i det kontaktformulär som du hittar här. Du blir sedan kontaktad personligen för att diskutera dina preferenser och behov för den eller de kaffeautomater du söker, för att kunna komma fram till det alternativ som passar bäst för just din verksamhet. Därefter blir du kontaktad av olika leverantörer som presenterar sina offerter och prisförslag för dig. På detta vis kan du enkelt och bekvämt värdera vilket erbjudande du vill välja.

Önskar du hyra eller leasa kaffeautomat?

Om du inte önskar köpa kaffeautomater till din verksamhet finns alternativet av att hyra eller leasa sådana maskiner, vilket innebär att du inte behöver anskaffa dessa till inköpspris. Vid hyrning eller leasing betalar en verksamhet vanligtvis ett belopp var månad och avtal för detta kan tecknas på en kort- eller långvarig basis. En del avtal kan även innebära att verksamheten betalar av på kaffeautomaten som till sist blir friköpt. På samma sätt som vid inköp av kaffeautomater kan du använda expertvalets tjänst för att komma i kontakt med leverantörer som hyr eller leasar ut kaffeautomater.

Det finns många fördelar med att hyra eller leasa kaffeautomater till din verksamhet. Exempelvis behöver du inte betala ut en stor engångssumma som vid inköp, utan kan betala ett lägre belopp var månad för att finansiera drift och användande av automaterna. Därmed är man vid alternativ för hyrning eller leasing garanterad att de kaffeautomater som står till verksamhetens förfogande är väl fungerande, eftersom det i utgångspunkten är leverantörens ansvar att maskinerna fungerar. Detta innebär att leverantören är förpliktigad att reparera eller byta ut en kaffeautomat som inte uppfyller de avtalade kraven för grundläggande funktioner.

För den verksamhet som har ett kortvarigt behov av kaffeautomater kan det vara en god idé att använda alternativ för hyrning eller leasing, då avtal om en kortvarig användningsperiod kan tecknas. Däremot kan det i längden bli dyrt att hyra eller leasa en eller flera kaffeautomater, så om man förutspår att ens verksamhet kommer att ha användning för sådana maskiner inom en överskådlig framtid kan det vara en god idé att redan från början investera i fullägda kaffeautomater.