Jämför priser på kaffeautomater
Beställ skräddarsydda offerter här
Spara tid

Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från särskilt utvalda samarbetspartners

Spara pengar

Du kan spara upp till 50% genom att jämföra offerter från ledande leverantörer

Kostnadsfritt & utan förpliktelser

Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser

Refererade & omnämnda
1
2
3
Få upp till 4 offerter här Kaffeautomater - Få upp till 4 gratis offerter från ledande leverantörer
Det tar mindre än 1 minut!

Hur många koppar konsumerar ni dagligen?

Det tar mindre än 1 minut!
Senast uppdaterad: 29. juli 2016

Julkaffe 2014

År ut och år in blir man överraskad att den gråa hösten övergår till en varm och välkomnande julstämning, där mörkret och kylan kontrasteras av  värme, glädje och gemenskap. Ett första tecken på att julen närmar sig är julprodukterna som brukar dyka upp i butikerna och julkaffe är något  speciellt som vi ser fram emot varje år.

ZOÉGAS Julkaffe

Julkaffe _zoega

Traditionsenligt så har Zoégas tagit fram sin årliga julblandning, den här gången bjuder de upp till dans med en mörkrost med toner av fikon och vanilj. Bönorna från årets blandning kommer från Indien och Rwanda, vilka har skapat denna varsamt komponerade kaffeblandning. Kaffet från Rwanda och Indien är dessutom 4C verifierat. Vilket bidrar till att öka kunksapsnivån kring klimatförändringar och hållbar odling.

Varje år lovar Zoégas något speciellt och årets blandning är något utöver det vanliga, med kopprofil på utvalda Arabicabönor skapar de en extra god julstämning. Kaffet är av mörkrost karaktär.
Den indiska kaffeblandningen är en någorlunda udda tappning på Arabicablandningar, samtidigt som det ger en spännande smak som passar bra in på julen. Kaffet har en ljuvlig karaktär av sötma och en kropp som gör att det känns som kaffesmaken stannar kvar i munnen på ett behagligt vis. 

PASSAR EXTRA BRA TILL
Blandningen balanserar väl med julens alla smaker och intryck.

 

Johan & Nyströms JulkaffeJons

Johan och Nyström vill välkomna julen med en varm kopp av en fyllig friskhet och sötma. Deras kaffeblandning ger en god avslutning till en stor måltid. Kaffet har en stor bredd av smaker och ger en perfekt balans mellan fyllighet, friskhet och en mjuk sötma. Detta är väl allt vad årstiden kräver?

Vännerna bakom rosteriet Johan & Nyström har hållt på i 10 år nu. De har visionen om en bättre kaffevärld och en filosofi som bygger på ursprunget från bönorna, odlarens kunskap och en full transparens i hela processen, från planta till kopp. Det märks att personerna bakom kafferosteriet ser sitt jobb som en livstil och passion.

Johan & Nyströms julkaffe är en verklig klassiker. Det är mjukt, härligt och mustigt, och passar utmärkt till sällskap med julmatens alla söta och kraftiga inslag. Resan har bara börjat för Johan och Nyström och deras julkaffe är ett bra stopp på vägen.

PASSAR EXTRA BRA TILL
Blandningen skapar en stämning, som hör julen till.

 

Drop CoffeeDROPc

Att producera ett kaffe som smakar fruktigt är inte komplicerat, men att producera en kaffe som ger en ren, klar, fräsch och fruktig kaffesmak- det är en konst. Kaffet kommer från ett svårodlat område i Honduras och när det lyckats odla kaffe i denna jord, är resultatet exceptionellt.

Årets julkaffe är ett unikt kaffe från Santa Barbara i Honduras. Precis vid skogsbrynet av regnskogen ligger Edy Neptaly Bautistas gård på bara 2 hektar. Den fuktiga miljön gör det svårt att producera ett rent kaffe, men när det som i det här fallet lyckas blir resultatet fantastiskt. Resultatet är en fyllig kopp med smaker som honung, nektariner, kola och ischoklad. Det är smaker som hör julen till och det gör dessutom julen lite godare.

PASSAR EXTRA BRA TILL
Kaffeblandningen är som julgodiset ger en stark förhoppning på att tomten kommer.

En bra kaffeblandning förtjänar en bra bryggning. För att få den ultimata upplevelsen rekommenderas en investering av den rätta kaffemaskinen. Expertvalet samarbetar med Sveriges ledande kaffeautomatsleverantörer som du enkelt kan komma i kontakt med genom att fylla i formuläret till höger. Vi skräddarsyr varje förfrågan så du snabbt kommer i kontakt med flera leverantörer som passar din verksamhet.