Hyra/köpa kaffemaskin Företag

Jämför pris och kvalitet på olika kaffemaskiner

Spara tid

Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från våra särskilt utvalda samarbetspartners

Spara pengar

Spara pengar genom att jämföra offerter och välja den lösning som passar er bäst

Kostnadsfritt & utan förpliktelser

Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser

Refererade & omnämnda
1
2
3
Få upp till 4 offerter här Kaffeautomater - Få upp till 4 gratis offerter från ledande leverantörer
Det tar mindre än 1 minut!

Hur många koppar konsumerar ni dagligen?

Det tar mindre än 1 minut!
Senast uppdaterad: 28. juli 2016

Söker du en kaffemaskin till ett kontor?

Söker ditt kontor en kaffemaskin till företaget? Det är viktigt att ha en effektiv och välfungerande kaffelösning för sitt företag, som kan förse såväl besökare som personal med en god kopp kaffe av högsta kvalitet. Arbetsplatser så som instutitioner och utbildningar har även en möjlighet att använda sig av  en kaffeautomat tillgänglig för de anställda. Möjligheten att kunna ta en kopp kaffe på arbetsplatsen skapar en positiv atmosfär bland personalen. De anställdas välmående och energi ökar, vilket leder till en mer effektiv produktivitet.

Här kan du läsa mer om hur du går till väga för att hyra och köpa kaffemaskiner för kontor och få reda på hur du hittar en lösning som passar din verksamhet.

Söker du en kaffemaskin till ett café?

För dig som arbetar på ett café och en kaffemaskin för din verksamhet. Det är essentiellt att ha en välfungerande kaffemaskin som kan förse såväl gäster som anställda med kaffe av hög kvalité. Inom serviceverksamheter är det även viktigt att kunna framställa stora mängder på kort tid då en ökad produktion av kaffe ger en potential att sälja mer kaffe per dag. Kaffemaskinen kan även vara till stor fördel då den  är tillgänglig för de anställda och på så vis bidrar med en ökad energi och ett bättre välmående. Glada miner leder till en positiv arbetsplats med bättre produktivitet.

Här kan du läsa mer om hur du går till väga för att hyra och köpa kaffemaskiner för caféer och få reda på hur du hittar en lösning som passar just dig.

Söker du en kaffemaskin till en restaurang?

Arbetar du på en restaurang och söker en skräddarsydd lösning för din verksamhet? Att ha en väl fungerande kaffemaskin för en serviceverksamhet är viktigt för att kunna förse gäster och anställda med kaffe av högsta kvalité. Inom restaurangbranschen är det även viktigt att kunna framställa kaffe i stora mängder och på ett effektivt sätt - för att kunna uppnå ett högre tempo och öka den potentiella försäljningen per dag. Det finns även stora fördelar med att göra maskinen tillgänglig för de anställda, vilket bidrar med en ökad energi och ett ökat välmående. I slutänden kan det leda till en positivare atmosfär med en högre produktivitet.

Här kan du läsa mer om hur du går till väga för att hyra och köpa kaffemaskiner för restauranger och få reda på hur du hittar en lösning som passar just dig.