Hyra eller köpa kaffemaskin Sverige

Jämför pris och kvalitet på olika kaffemaskiner i hela Sverige

Spara tid

Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från särskilt utvalda samarbetspartners

Spara pengar

Du kan spara upp till 50% genom att jämföra offerter från ledande leverantörer

Kostnadsfritt & utan förpliktelser

Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser

Refererade & omnämnda
1
2
3
Få upp till 4 offerter här Kaffeautomater - Få upp till 4 gratis offerter från ledande leverantörer
Det tar mindre än 1 minut!

Hur många koppar konsumerar ni dagligen?

Det tar mindre än 1 minut!
Senast uppdaterad: 01. september 2017

Kaffemaskiner för alla Sveriges företag och institutioner

På de flesta kontor, restauranger, caféer och salonger finns det en kaffemaskin. Beroende på vilken typ av kaffevariant som efterfrågas, hur många koppar som går åt varje dag och budget för inköp av en kaffemaskin, finns det många modeller och varumärken att välja mellan.

På Expertvalet kan du ansöka om flera offerter från flera leverantörer. Först fyller du i formuläret, sedan talas vi vid per telefon för att ta reda på vilka behov just ditt företag eller organisation har gällande inköp, hyra eller leasing av en kaffeautomat. Var än i Sverige ditt företag är stationerat, kan Expertvalet hjälpa dig att snabbt och enkelt jämföra pris och kvalitet på olika typer av kaffemaskiner.

Fyll i formuläret för att få flera offertförfrågningar från flera leverantörer.

Sverige har en stark kaffekultur

Det var under 1700-talet som Sverige introducerades för en numera extremt populär dryck - kaffet. Sedan dess har den svenska befolkningen kommit att bli en av de största konsumenterna av det svarta guldet. Bara Finland och Nederländerna slår svenskarna vad gäller antalet koppar kaffe per dag.

Varför är konsumtionen så mycket högre uppe i Skandinavien jämfört med Frankrike och Italien, två länder som historiskt sett haft en väldigt stark kaffekultur? I Sverige är en kopp kaffe sällan en kopp, snarare en mugg. De sydligare europeiska länderna tenderar förvisso att dricka mer av den starkare kaffedrycken espresso, men i små koppar som innehåller ungefär en tredjedel av en “svensk” kopp kaffe.

Bryggkaffet är fortfarande den mest populära kaffedrycken i Sverige, men det har fått stark konkurrens av espressokaffe i olika varianter så som caffe latte, macciato och americano. För att enkelt kunna erbjuda anställda på jobbet, kunder i salongen och gäster på restaurangen goda kaffevarianter av högsta kvalitet är valet av kaffemaskin ett viktigt beslut.

Kaffemaskin _Sverige

Var i Sverige är din verksamhet belägen?

Oavsett var i Sverige din verksamhet finns, ska du givetvis ha samma möjlighet att jämföra priser och modeller av olika kaffemaskiner. Detta gäller oberoende av om du önskar en avancerad semi-automatisk kaffemaskin där baristan får glänsa med sina kunskaper, eller om du föredrar en superautomatisk maskin där en god kopp kaffe endast är ett knapptryck bort.

Som med mycket annat finns det fler återförsäljare av kaffemaskiner i områdena kring Stockholm, Göteborg och Malmö. Valet av kaffemaskin påverkas inte av var i landet din verksamhet är belägen, men kalkhalten i vattnet kan till viss del påverka hur olika typer av kaffe smakar. Dessutom kräver en hög kalkhalt mer frekvent rengöring och avkalkning av kaffemaskinen.

Många av de större producenterna av kaffemaskiner och tillbehör har dock återförsäljare och servicetekniker i hela Sverige, vilket gör det möjligt för alla att få tillgång till flera modeller att välja bland. Tänk på att undersöka hur många koppar kaffe som din verksamhet förväntas förbruka varje dag, samt vilka typer av kaffevarianter som efterfrågas bland dina anställda och besökare.

Hitta en leverantör av kaffemaskiner i Sveriges storstadsområden:

Kaffemaskin i Stockholm

Hyra/Kopa kaffemaskin i Stockholm 

Hitta kaffemaskin

 

Kaffemaskin i Göteborg

Hyra/Köpa kaffemaskin i Göteborg 

Hitta kaffemaskin

 

Kaffemaskin i Malmö

Hyra/Köpa kaffemaskin i Malmö 

Hitta kaffemaskin