Jämför pris och offerter på kaffeautomater
Fyll i formuläret på mindre än 1 minut för att starta processen
Begär dina gratis offerter Begär dina gratis offerter
Det tar mindre än 1 minut!

Typ av maskin?

Det tar mindre än 1 minut!
Spara tid
Spara tid
Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från våra särskilt utvalda samarbetspartners
Spara pengar
Spara pengar
Spara pengar genom att jämföra offerter och välja den lösning som passar er bäst
Kostnadsfritt & utan förpliktelser
Kostnadsfritt & utan förpliktelser
Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser
Omnämnda i:
Expressen
Business Insider
Entrepreneur
A 100% A
Textstorlek
Senast uppdaterad: 02 juni 2021

Hyra eller köpa kaffemaskin Göteborg

I behov av kaffemaskin till kontoret i Göteborg?

Är ni i behov av en kaffemaskin? Driver ni verksamhet i Göteborg med omnejd? Om svaret på dessa frågor är ja, har ni kommit helt rätt. På Expertvalet kan ni ansöka om offerter på kaffemaskiner helt utan kostnader, utan några som helst obligationer. Detta gör ni i formuläret ovan.

Oavsett vad er verksamhet gör kan det vara bra att se över om en kaffemaskin behövs. De finns i en rad olika varianter, beroende på vad just ni vill få ut av den. Exempel på olika varianter är kaffemaskin med kvarn, eller en kaffemaskin med kapslar. Kanske behöver ni en kaffemaskin till kontoret, till ett kafé med speciella kaffesorter, eller till en frisörsalong för att hålla väntande kunder nöjda. Det finns som sagt många syften med att införskaffa sig en kaffemaskin. Vi på Expertvalet hjälper er att hitta en kaffemaskin som är lämplig för just er verksamhet.

Göteborgs Stad har cirka 54 000 anställda inom både bolag och förvaltningar. Sverige ligger bland de länder som dricker mest kaffe i världen per person, 3,2 koppar. Vilket blir drygt 170.000 koppar kaffe om dagen, bara för Göteborgs Stads anställda.

Med dessa siffror kan vi konstatera att det dricks en hel del kaffe, och att vi svenskar anser det som mycket nödvändigt med kaffe för att orka med dagen. En kaffemaskin kan alltså underlätta arbetet avsevärt, samtidigt som det skapar en högre arbetsmoral hos de anställda.

Hyra eller köpa kaffemaskin i Göteborg?

Det finns möjligheter att både köpa och hyra en kaffemaskin. Om ni tänkt ha kaffemaskin under en längre tid rekommenderas att köpa en, då detta blir ett billigare alternativ i längden. Att hyra en kaffemaskin kan vara bra vid tillfälliga lösningar, som till exempel säsongsbetonad försäljning. Läs mer om priser på köp och hyra kaffemaskin.

Det finns även möjligheter att leasa, vilket innebär att  hyr kaffemaskinen, men vid hyresavtalets slut har ni möjlighet till att köpa ut den. Detta kan vara bra om ni inte är säker på om kaffemaskinen passar er verksamhet, och ni vill testa innan ni helt bestämmer dig för framtiden.

Köpa eller hyra en kaffemaskin i Göteborg?

Det är viktigt att kolla över sin verksamhet och se över kaffevanorna på arbetsplatsen, för att se vilken maskin, och vilka priser som passar bäst. Frågor som bör ställas innan en kaffemaskin införskaffas kan vara:

  • Hur länge är vi i behov av en kaffemaskin?
  • Hur många koppar dricker vi om dagen?
  • Vill vi ha andra varma drycker än kaffe på jobbet?
  • Vad för typ av kaffe vill vi ha?
  • Vilka priser kan vi röra oss inom?

Genom att besvara dessa frågor har ni redan listat ut en del kriterier som er kaffemaskin måste kunna erbjuda. Det är därmed viktigt att besvara dessa innan ni beställer offerter på kaffeautomater.

Kaffekvarn

Hyra kaffemaskin och service

Det finns kaffemaskiner som kan brygga flera typer av kaffe, samt de som bara kan brygga vanligt svart kaffe. Detta påverkar självklart priset, precis som servicen gör. Väljer ni att hyra en kaffemaskin med ett serviceavtal slipper ni själv laga den om den krånglar. Detta är en mycket vanlig orsak till att hyra en kaffemaskin. Att ni själv inte behöver tänka så mycket mer än vad ni vill ha för kaffe på arbetet.

Om ni har bestämt dig för att hyra eller leasa en kaffemaskin är det viktigt att ni kollar upp vad avtalet säger. I vissa fall tillkommer nämligen en avgift på påfyllningsservice, även fast det kanske inte alltid är nödvändigt för verksamheten att ha detta. Så var uppmärksam på eventuella extra kostnader.

Priser hyra och köpa i Göteborg

Att köpa en kaffemaskin är oftast det bästa alternativet om ni vet att ni kommer att ha den under en längre tid. Ni kan få en kaffemaskin för mellan 10 000 - 70 000 kronor beroende på vilka funktioner som efterfrågas.

Hyran på en kaffemaskin varierar beroende på om ni vill ha ett serviceavtal eller inte. Kostnaden är vanligtvis mellan 500 - 750 kronor.

Kaféstaden Göteborg

Göteborg har som rykte att vara en mycket kafétät stad. Staden var först i Sverige med att importera kaffe. Göteborg har länge ansetts som staden med det bästa kaffet och det finns över 150 kaféer i stadskärnan.

Oavsett om ni gillar den svenska fikakulturen, Espresso, Caffé au Lait eller Cappuccino kan ni hitta en kaffemaskin som passar. Eftersom kaffekulturen är så pass stark i Göteborg och för göteborgarna kan en kaffemaskin vara en mycket klok investering. Med andra ord finns det - i dagens Göteborg - kaffe för de flesta typer av människor, vare sig ni gillar svenskt mörkrostat kaffe, franskt kaffe med mjölk, italienskt espresso eller någon annan typ av kaffe. Dessa kaffesorter kan ni enkelt få i er kaffemaskin om du så önskar.

Genom att fylla i formuläret uppe till höger på sidan kan ni få upp till 4 offerter där ni kan jämföra priser och välja en kaffemaskin som passar er verksamhet bäst. Så skapa en god kaffekultur på jobbet, precis som kaféerna redan gjort i stan. Det är viktigt med bra kaffe på jobbet, och vi hjälper dig.

Beställ offerter nu

Fyll i formuläret på bara en 1 minut