Om oss
Omnämnda i:
Expressen
Business Insider
Entrepreneur
A 100% A
Textstorlek
Senast uppdaterad: 02 juni 2021

Om oss

Vad är Expertvalet.se?

Expertvalet.se är en internetbaserad tjänst som erbjuder offertunderlag på kontorsprodukter från flertalet leverantörer. Tjänsten är kostnadsfri och du binder dig inte till några fortsatta avtal eller förpliktelser. När du använder Expertvalet kan du spara tid och pengar, eftersom våra leverantörer konkurrerar med varandra vilket ger dig ett bättre erbjudande.

Är tjänsten på Expertvalet verkligen kostnadsfri?

Ja, för dig som konsument är offertbegäraan helt kostnadsfri. Det beror på att många återförsäljare av kaffeautomater, kassaregister, kopieringsmaskiner och andra produkter är villiga att betala en summa för att få tillgång till intresserade kunder. Expertvalet strävar efter att ge dig som konsument den bästa informationen kring produkten som du är intresserad av, samtidigt som du ar möjlighet att lämna dina kontaktuppgifter för att matchas med våra utvalda leverantörer.

På Expertvalet värdesätter vi kvalitet, vilket genomsyrar både val av leverantörer och vårt arbetssätt. Efter att kontaktformuläret skickats in, får du en påminnelse om att ringa upp oss. Samtalet syftar till att stämma av ytterligare några frågor som våra leverantörer behöver för offerten. Samtidigt försäkrar vi oss på att kunden och leverantörens förväntningar på affären överensstämmer. För Expertvalet är det viktigaste att både kunder och leverantörer får en positiv upplevelse av tjänsten och är nöjda med resultatet.

Vem står bakom Expertvalet?

Expertvalet.se är en tjänst som ägs och drivs av AWM Network, som har sin bas i Köpenhamn, Danmark. Läs mer på awmnetwork.com.