Kundservice: 010-884 81 69
Måndag-torsdag kl. 08:30-16:00
Fredag kl. 08:30-15:00

Vad är Expertvalet.se?

Expertvalet.se är en internetbaserad tjänst som erbjuder offertunderlag på kontorsprodukter från flertalet leverantörer. Tjänsten är kostnadsfri och du binder dig inte till några fortsatta avtal eller förpliktelser. När du använder Expertvalet kan du spara tid och pengar, eftersom våra leverantörer konkurrerar med varandra vilket ger dig ett bättre erbjudande.

Är tjänsten på Expertvalet verkligen kostnadsfri?

Ja, för dig som konsument är offertbegäran helt kostnadsfri. Det beror på att många återförsäljare av kaffeautomater, kassaregister, kopieringsmaskiner och andra produkter är villiga att betala en summa för att få tillgång till intresserade kunder. Expertvalet strävar efter att ge dig som konsument den bästa informationen kring produkten som du är intresserad av, samtidigt som du ar möjlighet att lämna dina kontaktuppgifter för att matchas med våra utvalda leverantörer.


På Expertvalet värdesätter vi kvalitet, vilket genomsyrar både val av leverantörer och vårt arbetssätt. Efter att kontaktformuläret skickats in, får du en påminnelse om att ringa upp oss. Samtalet syftar till att stämma av ytterligare några frågor som våra leverantörer behöver för offerten. Samtidigt försäkrar vi oss på att kunden och leverantörens förväntningar på affären överensstämmer. För Expertvalet är det viktigaste att både kunder och leverantörer får en positiv upplevelse av tjänsten och är nöjda med resultatet.


Vem står bakom Expertvalet?

Expertvalet.se är en tjänst som ägs och drivs av online reklambyrån AW Media, som har sin bas i Köpenhamn, Danmark. AW Media är certifierad Google Partner och driver flera danska och internationella Internetbaserade tjänster. Förutom detta rådger och administrerar AW Media den dagliga marknadsföringen för flertalet större danska verksamheter. Läs mer på www.aw-media.dk.

 

Spara tid

Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från våra särskilt utvalda samarbetspartners

Spara pengar

Spara pengar genom att jämföra offerter och välja den lösning som passar er bäst

Kostnadsfritt & utan förpliktelser

Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser

Refererade & omnämnda
1
2
3