Jämför pris och offerter på kaffeautomater
Fyll i formuläret på mindre än 1 minut för att starta processen
Begär dina gratis offerter Begär dina gratis offerter
Det tar mindre än 1 minut!

Typ av maskin?

Det tar mindre än 1 minut!
Spara tid
Spara tid
Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från våra särskilt utvalda samarbetspartners
Spara pengar
Spara pengar
Spara pengar genom att jämföra offerter och välja den lösning som passar er bäst
Kostnadsfritt & utan förpliktelser
Kostnadsfritt & utan förpliktelser
Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser
Omnämnda i:
Expressen
Business Insider
Entrepreneur
A 100% A
Textstorlek
Senast uppdaterad: 20 maj 2021

Bianchi LEI500 L

LEI 500 LLEI 500 L-modellen har en kapacitet på hela 700 koppar till kalla och varma värmedrycker. Maskinen har en möjlighet att programmera 38 olika drycker. Kaffeautomaten har ett menysystem med 24 knappar. Menysystemet är lätt att navigera i och kan konfigureras, så att den passar till företagets behov. Kaffeautomaten har även en koppsensor som säkrar att maskinen inte kan brygga för en man har satt in en kopp.

Designen på LEI500 L är modern med en aluminumsprofil och upplyst display. Möjligheten för att designa användargränssnittet, så att det passar användarens smak. Menyn består av en 21,5” LCD touch display. Denna display kan dessutom användas till att visa videor för användaren, som kan vara relevanta för kaffemaskinen. Maskninen är energisnål och enkel att rengöra.

Vill du beställa hem offerter, är du välkommen till att fylla i en offertförfrågan, den är helt kostnadsfri och du har inga förpliktelser. Vi kan matcha dig med upp till fyra stycken leverantörer av kaffemaskiner. Har du frågor kring köpprocessen så kan du läsa mer information här om att hyra och köpa kaffemaskiner för företag.