Jämför pris och offerter på kaffeautomater
Fyll i formuläret på mindre än 1 minut för att starta processen
Begär dina gratis offerter Begär dina gratis offerter
Det tar mindre än 1 minut!

Typ av maskin?

Det tar mindre än 1 minut!
Spara tid
Spara tid
Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från våra särskilt utvalda samarbetspartners
Spara pengar
Spara pengar
Spara pengar genom att jämföra offerter och välja den lösning som passar er bäst
Kostnadsfritt & utan förpliktelser
Kostnadsfritt & utan förpliktelser
Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser
Omnämnda i:
Expressen
Business Insider
Entrepreneur
A 100% A
Textstorlek
Senast uppdaterad: 13 juli 2021

Jura IMPRESSA XJ5

Impressa XJ5Jura IMPRESSA XJ5 Professional är en mindre men ideell kaffemaskin som vill ha en kompakt lösning som levrar kaffe i hög kvalitét. Kaffemaskinen är mycket enkel att använda tack vare en enkel kontrollpanel. Designen är enkel, stilfull och symmetrisk. Vilket passar gott i en arbetsmiljö.

Maskinen passar gott till en mindre verksamhet med få anställda, som önskar en professionell lösning. Den levererar fantastiskt kaffe på kort tid. Maskinen kan tillreda en eller två koppar åt gången. Kaffeautomaten ansluts till en fast vattentillförsel, som minimerar det manuella arbetet och säkrar att kaffemaskinen alltid är klar för bruk. Maskinen har dessutom ett vattenfiltersystem som filtrerar vattnet och ger det bästa kvalitet. Underhållningen av maskinen är enkel med ett inbyggt rengörings och avkalkningsprogram. Maskinen är dessutom energisnål.

För att beställa din kaffemaskin kan du fylla i vår offertförfrågan, så kontaktar vi dig med upp till  4 leverantörer, vilket är helt kostandsfritt.  Här kan du även läsa om hyra och köpa kaffemaskiner för företag.