Jämför pris och offerter på kaffeautomater
Fyll i formuläret på mindre än 1 minut för att starta processen
Begär dina gratis offerter Begär dina gratis offerter
Det tar mindre än 1 minut!

Typ av maskin?

Det tar mindre än 1 minut!
Spara tid
Spara tid
Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från våra särskilt utvalda samarbetspartners
Spara pengar
Spara pengar
Spara pengar genom att jämföra offerter och välja den lösning som passar er bäst
Kostnadsfritt & utan förpliktelser
Kostnadsfritt & utan förpliktelser
Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser
Omnämnda i:
Expressen
Business Insider
Entrepreneur
A 100% A
Textstorlek
Senast uppdaterad: 13 juli 2021

Schaerer Coffee Joy

Coffe JoyCoffee Joy modellen har en bredd på enbart 30,5 centimeter och är därmed en av de minsta och mest kompakta kaffemaskinerna av Schaerers modeller. Den är ideell att ha på kontoret, i receptionen eller i mötesrum. Maskinen levererar kaffe i mycket hög kvalitet och är dessutom designat med en användarvänlig interface., som gör maskinen till en behaglig upplevelse. Maskinen innehåller samma teknologi som de större modellerna vilket gör den till en maskinen av samtiden.

Sex stycken kaffedrycker - med ett enkelt tryck

Oavsett om man föredrar espresso, cappuccino, americano eller latte macchiato, kan Schaerer Cooffee Joy matcha dina behov. Den simpla touchmenyn gör det enkelt att använda maskinen, så du kan lätt kan välja en kopp som passar just dig. Det finns en möjlighet att anpassa styrkan på kaffet, så att den passar dina smakpreferenser. Vidare så erbjuder kaffemaskinen varm mjölk, mjökskumm och varmt vatten med ett enkelt tryck. Schaerer Coffee Joy har två dispensers, som gör det möjligt att brygga två koppar på samma gång.

Pålitligt hygienisk

Shaerer coffee Joy är mycket hygiensik och uppfyller alla internationella regler till förarbete och rengöring av mjölk. Ingenting kommer att avleda uppmärksamheten från din perfekta kopp kaffe.

För att bli kontaktad av våra leverantörer kan man fylla i en offertförfrågan, vilket är helt kostnadsfritt och utan förpliktelser. Här kan du även läsa om  hyra och köpa kaffemaskiner för företag.