Jämför pris och offerter på kaffeautomater
Fyll i formuläret på mindre än 1 minut för att starta processen
Begär dina gratis offerter Begär dina gratis offerter
Det tar mindre än 1 minut!

Typ av maskin?

Det tar mindre än 1 minut!
Spara tid
Spara tid
Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från våra särskilt utvalda samarbetspartners
Spara pengar
Spara pengar
Spara pengar genom att jämföra offerter och välja den lösning som passar er bäst
Kostnadsfritt & utan förpliktelser
Kostnadsfritt & utan förpliktelser
Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser
Omnämnda i:
Expressen
Business Insider
Entrepreneur
A 100% A
Textstorlek
Senast uppdaterad: 20 maj 2021

Wittenborg 7600

Wittenborg 7600Wittenborg 7600 finns i många olika varianter, som alla brygger kaffe olika vis. Wittenborg erbjuder följande varianter 7600 färskbryggt, 7600 instant, 7600 espresso.

7600 är förutsedd med den senaste teknologin till att leverera kaffedrycker av hög kvalitét. Wittenborg 7600-serien har en stilren och skandinavisk design, som gör att maskinen - trotts sin storlek - passar i flera miljöer. Maskinen är på en imponerande kapacitet på hela 600 koppar och är därför den perfekta lösningen till större verksamheter, där det sätts krav på ett högt användande och en god stabilitet. Kaffeautomaten passar utmärkt för kontor, matsalar och andra större platser.

Kaffeautomaten är användarvänlig och har en överskådlig användarpanel och LCD-display, som gör det enkelt att välja de rätta kaffedrycken. På grund av den stora koppstationen som kan justeras kan man använd koppar av olika storlekar. 7600-serien, kan tillfredställa ett stort antal användare med sin stora kapacitet och ett brett sortiment av kaffe, te och choklad.

Vill du beställa hem offerter, är du välkommen till att fylla i en offertförfrågan, den är helt kostnadsfri och du har inga förpliktelser. Här kan du även läsa om hyra kaffemaskin.